Home  /  Activiteiten  /  Jubileum, 65 jaar, dat gaan we vieren!

Jubileum, 65 jaar, dat gaan we vieren!

8 jun 2018

Dit jaar bestaat de Ondernemersvereniging 65 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren. Dit keer niet met een reisje of een ver bezoek, maar in onze eigen mooie gemeente.
In het kader van Culturele Hoofdstad vinden er ook een aantal prachtige voorstellingen plaats in de provincie. In en om Drachten wordt er dit jaar ook van alles georganiseerd. De maand juni zal het Gaastereiland...ja, ja een voor vele onontdekt stukje Drachten een bijzondere voorstelling plaatsvinden, namelijk Finestra Aperta. Op vrijdag 8 juni hebben we het eiland voor ons 'alleen' en gaan we samen genieten van theater, acrobatiek, verbeelding, hapje, drankje, kortom een bijzondere avond beleven. De voorstelling vindt plaats in de grootste bamboo dome van Europa. We houden jullie op de hoogte in de aanloop naar 8 juni, maar reserveer deze avond maar alvast in de agenda en meld je aan.

Aanmelden voor activiteit   Ik wil ook lid worden  

Finestra Aperta: balans in een bamboe-dome
Acrobaten die door de lucht zweven, over touwen klauteren en in kooien klimmen. Ze zoeken naar balans in de grootste bamboe-dome ooit gebouwd in Europa. Dat allemaal in het schitterende landschap van Gaastereiland, bij Drachten. Finestra Aperta is een moderne muziek- en circustheatervoorstelling over een zoektocht naar balans. Een thema dat het publiek binnen én buiten de voorstelling meemaakt. Zeven acrobaten en vijf muzikanten gaan in een acrobatisch spel met het publiek op zoek naar evenwicht. Naar houvast. Ze klimmen en zweven, telkens gesterkt door de muziek